Ajutor! Masina de spalat rufe pierde apa

Best seo packages

Ajutor! Masina de spalat rufe pierde apaPutine lucruri sunt mai frustrante decat sa gasesti o mica “balta” de apa pe podea din cauza masinii de spalat rufe. O astfel de “balta” inseamna intotdeauna ca masina ta de spalat pierde apa.

Din fericire, unele dintre aceste pierderi de apa duc doar la o reparatie minora, in timp ce altele duc catre reparatii semnificative. Indiferent care este motivul, pentru fiecare “balta” pe care o gasesti pe pardoseala, trebuie sa faci investigatii si reparatii apeland la ajutorul unui specialist in reparatii masini de spalat, astfel ca micuta “balta” sa nu se transforme intr-o mare inundatie.

Cateva dintre cauzele scurgerilor de apa din masina de spalat identificate de specialistii in reparatii masini de spalat, in functie de tipul masinii de spalat pot fi cu incarcare superioara sau frontala. Pentru cele cu incarcare superioara, pot fi pierderi de apa prin fata sau prin spatele masinii de spalat.

Pierderile de apa prin partea din fata sunt cauzate de obicei  de infundarea filtrelor de scurgere. Filtrele se pot infunda din cauza spumarii excesive datorata folosirii de prea mult detergent sau a unor produse pentru spalat inadecvate. De asemeanea, masina de spalat poate pierde apa atunci cand este supraincarcata sau, aceasta nu se afla in echilibru, nefiind bine pozitionata.

Best seo packages

Daca ai o masina cu functii de clatire prin pulverizare si intervii manual asupra duratei acestora, se pot provoca scurgeri de apa, deoarece acest ciclu de clatire poate dura prea mult si are ca urmatoare consecinta revarsarea apei din masina.

Pierderile de apa prin spatele masinii pot fi cauzate de nefixarea corespunzatoare a furtunului de evacuare a apei reziduale in canalul de scurgere, sau de infundarea furtunului.

Un alt motiv posibil pentru aceste scurgeri de apa sunt conexiunile slabe la furtunurile de alimentare cu apa. O scurgre de apa sub masina de spalat indica o fisurare a pompei de apa. Aceasta ar trebui sa fie inlocuita imediat pentru a impiedica ca apa sa ajunga la motor, ceea ce ar insemna compromiterea totala a masinii tale de spalat rufe.

Pentru masinile cu incarcare frontala ce au pierderi de apa la partea din spate, problemele pot fi asemanatoare cu cele a masinilor de spalat cu incarcare verticala (probleme cu furtunul de evacuarea a apei si cu cel de admisie ). De asemenea, se pot ivi pierderi de apa si din cauza spumarii excesive, motiv pentru care trebuie sa folosesti un detergent mai eficient si in cantitati mai mici.

Daca ai pierderi de apa prin fata masinii de spalat, o problema ar putea fi si garnitura hubloului, care trebuie curatata in mod regulat de detergentul si murdaria care se acumuleaza, pentru ca etansarea sa fie una corespunzatoare.

O alta problema ar putea fi, de asemenea, si inchiderea necorespunzatoare a masinii de spalat, chiar daca majoritatea masinilor de splat rufe nu pornesc cand apare o astfel de problema.

Mai multe masini cu incarcare frontala au probleme cu tamburul – care este alcatuit din doua jumatati legate intre ele prin buloane. Aceste imbinari se pot degrada in timp iar pe acolo se poate pierde apa la un moment dat. O astfel de defectiune la tambur va necesita reparatii imediate, sau chiar inlocuirea lui.

Acestea sunt doar cateva dintre cauzele pentru care te poti trezi adesea cu apa pe pardoseala. Intr-adevar, unele reparatii si intretineri le poti face si singur, dar pentru probleme mai grave va trebui sa apelezi la un specialist in reparatii masini de spalat.

Daca esti din Bucuresti de exemplu, poti apela cu incredere la cei de la www.washservice.ro . Ei te vor scapa de problemele masinii tale de spalat, astfel incat tu sa nu mai ai nevoie de o galeata si un mop de fiecare data cand vrei sa speli.

Categories:   Other stuff

Comments

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.