Ce semnifica terminalele de pe bateria telefonului?

Best seo packages

Ce semnifica terminalele de pe bateria telefonului?Ai iPhone? Daca raspunsul tau este „Da”, accesorii iPhone ai? Probabil raspunsul va fi acelasi.

Din moment ce iti permiti un telefon atat de scump, cu siguranta iti permiti si o husa pentru a-l proteja, o pereche de casti pentru a vorbi mai usor la el si tot asa, asta daca nu le-ai primit deja cand ti-ai achizitinat telefonul.

Daca ai avut astfel de accesorii iPhone, insa acestea din diverse motive nu mai functioneaza ca la inceput si vrei sa le inlocuiesti, intra pe www.accesoriigsm.ro si cumpara-ti altele noi.

Oamenii isi pun zilnic tot felul de intrebari legate de telefoanele mobile si de accesoriile pe care acestea le pot avea. Unii se intreaba care ar fi cel mai vechi telefon, altii cel mai nou. Unii au intrebari cu privire la cum afecteaza radiatiile provenite de la telefoanele mobile sanatatea, altii despre ce pot face pentru a fi radiati mai putin. Unii sunt interesati de cel mai scump telefon, altii de cel mai ieftin, si lista poate continua mult si bine.

Best seo packages

Referitor la intrebarile pe care si le pun oamenii, tu, te-ai intrebat vreodata de ce bateria telefonului mobil are 3 sau uneori 4 terminale? Pentru ca multe persoane sunt interesate de acest aspect in cele ce urmeaza vei afla si tu raspunsul.

Terminalele laterale, au numar diferit de volti ce ajuta la alimentarea telefonului mobil. Un terminal este cu plus, unul cu minus. La fel ca la orice baterie.
Marea curiozitate insa este cea legata de terminalul din mijloc. Acest terminal este folosit pentru a sesiza care este temperatura bateriei astfel incat sa fie evitate situatiile in care bateria se supraincalzeste. Acest terminal permite incarcarea mai rapida a bateriei fara a afecta sau a scurta viata bateriei si supraincarcarea ei.

In ceea ce priveste terminalul cu numarul 4, parerile sunt oarecum impartite. Unii sunt de parere ca al patrule terminal este asa, pentru design, altii spun ca ajuta la o incarcare mai eficienta. Pe undeva au dreptate ambele opinii. De ce? Pentru ca se pare ca al patrulea terminal doar separa celulele, astfel incat incarcarea sa se faca mai eficient.

Chiar daca ai o baterie cu patru terminale, ceea ce inseamna ca se va incarca mai eficient, nu inseamna neaparat ca te va tine foarte mult, daca nu folosesti telefonul mobil asa cum este indicat pentru a avea cat mai mult timp baterie. Ce trebuie sa faci? Daca nu ai nevoie de Wi-Fi, opreste-l. Porneste conexiunea Bluetooth doar cand ai nevoie si opreste-o imediat dupa.

Evita sa asculti muzica non-stop si sa te uiti la filme pe telefon. Las-o mai usor cu jocurile si cu navigatul pe internet. Cele amintite mai sus le faci atunci cand vrei sa te tina bateria, daca nu te intereseaza acest aspect, nu le lua in calcul. De asemnea, ai in vedere faptul ca este recomandat sa-ti incarci telefonul cand nu mai ai baterie, nu inainte de a se epuiza si sa-l scoti de la incarcat imediat dupa ce bateria este incarcata complet.

Categories:   Other stuff

Comments

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.