Costurile de constructie pentru o casa noua – taxe si contracte

Best seo packages

Costurile de constructie pentru o casa noua – taxe si contracteSintagma preturi constructii este foarte importanta atunci cand vine vorba de construirea unei case. Preturile constructiilor trebuie sa fie intotdeauna un reper pentru toti cei care se hotarasc sa inceapa o constructie de la zero. O buna estimare a preturilor de constructie duce la indeplinire planul propus.

Costurile de construire a unei case noi pot varia foarte mult in functie de locul in care ne aflam si totodata, in functie de cat de elaborata dorim ca locuinta noastra sa fie.

Lucruri la care nu ne asteptam pot adauga costuri semnificative, cum ar fi acele linii complicate de pe acoperis (frontoanele si varfurile multiple) sau arcele prevazute in arhitectura casei. Modul in care abordam procesul de constructie a casei va face de asemenea o diferenta semnificativa in privinta cheltuielilor. De exemplu, procesul de baza implica:

Selectarea unui plan de nivel. Putem cumpara un plan complet de pe internet, iar preturile variaza de la cateva sute la cateva mii de dolari. Exista si posibilitatea de a folosi un plan gandit de un semi-constructor, insa cel mai bine este sa platim un arhitect profesionist care sa ne ajute in finalizarea acestui pas.

Best seo packages

Gasirea unui constructor. Putem sa scoatem la licitatie planul nostru si sa primim oferte de la diferiti constructori daca pretul reprezinta preocuparea noastra principala sau putem lucra cu un constructor pe care il cunoastem deja sau cu care am lucrat la elaborarea planului.

Obtinerea unui imprumut pentru constructii. Creditorul ipotecar trebuie sa analizeze planul si specificatiile furnizate de catre constructor pentru a putea evalua casa si pentru a determina cat de mult este dispus sa ne imprumute. De cele mai multe ori, trebuie sa platim o prima suma destul de semnificativa (uneori chiar si 25 %) pentru a obtine un imprumut pentru constructii.

Trebuie, de asemenea, sa platim evaluarea si alte cateva taxe de initiere si puncte cerute de creditor. Asigurarea titlului asupra terenului este de obicei achizitionata atunci cand achitam imprumutul sau trebuie sa cumparam constructia si/sau asigurarea proprietarilor.

Procesul de constructie. In acest timp, constructorul primeste banii pe care ii platim pentru construirea casei. De obicei, acestia sunt platiti in trepte, in functie de cum sunt finalizate diferitele stadii ale casei. Ne putem afla in situatia de a depasi bugetul pe care ni l-am propus, iar costurile care se adauga trebuie platite separat.

Achitarea imprumutului de constructie. Odata ce casa este finalizata, trebuie sa luam un imprumut final pentru a putea achita plata imprumutului de constructie. Aceasta este de fapt ipoteca pe care o vom folosi pentru plata casei.

Exista, in general, si un alt set de costuri de inchidere atunci cand luam acest imprumut, iar casa trebuie iarasi evaluata. In cazul in care casa nu este in conformitate cu costurile de constructie, atunci va trebui neaparat sa mai aducem bani de acasa.

Pentru a afla mai multe detalii despre ce presupune inceperea unei constructii de la temelie, care sunt preturile pentru fiecare activitate in parte si multe altele din domeniul constructiilor nu ezitati sa vizitati http://dkrconstruct.ro/preturi-constructii/ .

Categories:   Other stuff

Comments

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.