Cum evitam greselile frecvente in optimizarea SEO ?

Best seo packages

How to avoid common mistakes in SEO?Orice idee de afacere am avea, vedem cum din ce in ce mai mult solutiile de promovare nu se mai regasesc majoritar in mediul fizic, palpabil (bannere, panouri publicitare), ci s-au mutat parca toate in mediul online.

In urma acestui fapt, promovarea in mediul online a creat posibilitatea formarii unei noi categorii de specialisti, si anume acei specialisti care se pot ocupa de afacerea noastra, astfel incat aceasta sa incolteasa pe taramul internetului si sa se dezvolte cu pasi repezi, aducandu-ne intr-un mod cat mai usor, foarte mai multe beneficii.

Exista in acest moment poate mai multe firme de web design si optimizare SEO decat sunt afaceri in Romania, astfel incat concurenta este destul de mare. Toata lumea este la curent cu modificarile aduse in ultimii ani de catre Google, astfel incat cu totii ne indreaptam atentia spre fenomenul de optimizare SEO articole, ce presupune postarea unui continut de forma unui text pe site-ul nostru sau pe site-uri partenere, astfel incat acesta sa poate fi gasit si recomandat de catre Google, in urma cautarilor organice, datorita cuvintelor cheie alese.

Majoritar, toate firmele de optimizare SEO Brasov se concentreaza pe acest lucru, uitand insa ca pe parcursul calatoriei mai pot fi facute o serie de greseli, ce pot fi contorizate negativ in evolutia site-ului nostru.

Best seo packages

Alegerea defectuoasa a cuvintelor cheie in cazul procesului de optimizare SEO articole, este una dintre cele mai frecvente greseli pe care le poate face cineva, inca de la inceputul crearii unui site. Majoritatea firmelor ce se ocupa de acest lucru uita faptul ca Google este cu ochii pe noi, si se bazeaza pe folosirea repetitiva si excesiva a unor cuvinte, crezand astfel ca vor reusi sa pacaleasca motorul de cautare.

Insa algoritmii acestor motoare de cautare sunt capabile sa depisteze neregulile de acest gen si sa le sanctioneze in consecinta, iar aceasta deoarece noile reglementari Google vin in ajutorul clientului ce se asteapta sa gaseasca prin intermediul unei pagini web informatia concreta si corecta, transpusa sub forma unui articol de calitate.

Am ramas placut surprinsi de faptul ca nu toate aceste firme fac greseala anterior mentionata, regasind in portofoliul specialistilor Danbradu.ro o gama larga de articole optimizate SEO, transpuse exact sub forma solicitata de catre Google. Fara spam, fara repetitie, fara alte jonglerii menite sa pacaleasca algoritmii. Continutul curat si mai ales de calitate, a facut ca acesta firma sa devina una dintre cele mai bune la momentul actual in Romania.

Danbradu.ro este un adevarat exemplu de urmat, atat in cazul alegerii keywords, cat si in cazul abilitatii de a evitata celolalte greseli pe care le poate face un incepator sau o persoana fara cunostinte temeinice in acest domeniu.

Folosirea necorespunzatoare a imaginilor, pe care Google nu le poate indexa, este o alta greseala fundamentala ce poate fi facuta inca de la inceput. Trebuie inteles foarte bine faptul ca atunci cand demaram lucrarile de dezvoltare ale unui site, indiferent ca il incepem de la zero, sau ca il mutam de pe o platforma pe alta, tot trebuie sa aducem cateva imbunatatiri astfel incat acesta sa fie cat mai bine indexat de catre Google.

Tindem sa uitam de multe ori faptul ca, pentru ca o poza sa fie asociata unui produs, ea trebuie sa aiba practic aceeasi denumire cu acesta, astfel incat motorul de cautare sa o poata gasi foarte usor si sa o poata oferi spre vizualizare. Mi s-a intamplat deseori sa vad site-uri ale caror poze nu erau optimizate SEO, astfel incat acestea, purtand alt nume decat cel predefinit ca si keyword, nu erau ncidecum prezentate ca rezultat al cautarii, indiferent cat de bine realizate sau optimizate din punct de vedere al dimensiunilor ar fi fost.

O alta utilizare defectuoasa a imaginilor este si cea in care continutul nu apare in pagina, acesta fiind inlocuit de o simpla fotografie. Indiferent cat de edificatoare ar fi acea poza, trebuie sa intelegem foarte bine, Google apreciaza continutul, iar poza nu va fi niciodata surogat de text.

Pentru ca ne aflam la capitolul grafica, poate ar trebui mentionat faptul ca un continut foarte bun din punct de vedere calitativ poate fi exprimat in mare masura si prin intermediul fisierelor de tip video, fie ca vorbim despre tutoriale, stiri sau simple prezentari. Un plus adus unui site prin intermediul unui continut de tip video poate fi inserarea acestuia direct de pe o platforma media cu utilizare foarte frecventa, gen Youtube, datorita traficului imens ce este generat de catre acesta.

Da, informatia este mult mai usor retinuta sub aceasta forma, insa din nou, ca si in cazul pozelor, nu este suficient sa postam un video ca metoda de optimizare, acesta trebuie intotdeauna insotit de o descriere text.

Acestea sunt doar cateva dintre informatiile vitale ce stau la baza crearii unui site cat de cat reusit. Trebuie, oricat de mult se poate, sa cream posibilitatea utilizatorului sa beneficieze de un continut care sa il atraga si pe care sa il considere a fi util si interesant.

Personal mi-a placut mereu ideea de meniu pe care sa il pot vizualiza pe pasi. Sa pot sa urmaresc paginile pe care le-am parcurs pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Mi-a placut o maniera eleganta si amuzanta de a notifica atunci cand o pagina nu mai este de actualitate sau cand exista o problema cu ea, lasandu-mi posibilitatea de a ma intoarce la meniul in care lucram. Sunt de apreciat interfatele prietenoase si clare, astfel incat sa poti naviga fara probleme prin continutul oferit.Astfel trebuie sa arate un site potrivit, pentru ca utilizatorul sa se reintoarca in acest punct in cautarea noutatilor. Prea dificil? Nicidecum.

Specialistii Danbradu.ro stiu asta si va pot sta la dispozitie oricand cu solutiile potrivite pentru site-ul dumneavoastra.

Alte stiri actuale :

1. Google Makes Non-Desktop SEO an Absolute Necessity
2. Work Smartly by Using SEO Diversity & EMD Recovery Tips
3. SEO Consultant’s Parents Senselessly Murdered
4. Actress Oh Yeon seo to unveil her glamorous body line through pictorials
5. Data Analysis for SEO: Industry KPIs For A Mature Industry
6. Why Pay For Performance SEO Is Really Too Good To Be True (Provided You’re Cautious Enough)

Categories:   Other stuff

Comments

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.