Cum pot folosi mai putin telefonul mobil?

Best seo packages

Cum pot folosi mai putin telefonul mobil?De la o zi la alta ne dam seama de faptul ca suntem tot mai legati de telefoanele mobile, de faptul ca devenim tot mai dependenti de ele. Daca s-a crapat display-ul parca nu poti sta nici o zi fara telefon si cumperi cat de repede poti un touchscreen telefon si rezolvi problema cat mai repede este posibil.

Daca vrei sa intri cat mai repede in posesia unui touchscreen telefon, comanda-l de pe www.magazingsm.ro. Produsul ales va ajunge la tine in cel mai scurt timp.

Unii folosesc mai mult telefoanele mobile, altii mai putini. Pe undeva, parca toti suntem putin dependenti. Unii mai curajosi fac tot felul de experimente si incearca sa renunte la ele, insa cei mai multi nu reusesc. Auzeam recent o informatie foarte interesanta. Se pare ca exista un loc in care oamenii merg doar pentru a se relaxa.

Nu au voie cu telefoane mobile, laptopuri sau alte dispozitive de acest gen. Pur si simplu stau, citesc, se relaxeaza, se plimba si se rup total de haosul din intreaga lume. E o adevarata oaza de liniste si relaxare acel loc. Oare cati dintre noi am putea rezista acolo si mai ales pentru cat timp.

Best seo packages

Pe undeva parca intelegem aceasta dependenta. Traim intr-o lume in care pericolul e la tot pasul, iar mamele simt nevoia sa stie in orice moment unde se afla copilul, daca e bine, sotiile sunt mereu ingrijorate cand sotii intazie de la serviciu, copiii isi fac griji cand se afla intr-un pericol si tot asa. Telefoanele mobile sunt utile in astfel de situatii si ele ne ajuta sa comunicam in timp real.

Atunci, care este problema? Problema consta in faptul ca suntem multi prea legati de telefoanele mobile. Sunam cand nu este neaparat nevoie, stam pe retelele de socializare si cand avem 10 prieteni in fata noastra, scriem mesaje inutile si ne plimbam prin jocuri in loc sa ne plimbam prin parcuri.

Ce e de facut? Trebuie sa procedam altfel. Trebuie sa folosim telefonul in mod responsabil. Cand vrei sa initiezi un apel, gandeste-te daca e neaparata nevoie. Nu suna asa, de plictiseala. Gandeste-te si la radiatiile produse de utilizarea telefonului mobil. Incearca sa te bucuri de prietenii pe care-i ai atunci cand iesi cu ei in oras. De cei virtuali te poti bucura si acasa. Daca vom continua in felul acesta, cat de curand vom avea o viata mai mult virtuala decat reala, ceea ce e de-a dreptul trist.

La fel si in cazul mesajelor. Nu le trimite inutil, chiar daca ai mii de mesaje. Obisnuieste-te sa comunici strictul necesar la telefon, atunci cand este posibil. De multe ori procedam astfel: trebuie sa ne intalnim cu o cunostinta la ora 13, vorbim prin mesaje cu o ora inainte, iar cand ne vedem stam pe Facebook. Telefoanele mobile din nefericire duc spre racirea relatiilor, nu spre apropierea lor, daca nu sunt folosite atunci cand trebuie.

Unii parinti gresesc de multe ori si prefera sa-si lase copilul in casa sa se joace pe telefon decat sa-l supravegheze cand este afara. Procedand astfel nu fac altceva decat sa-i distruga celui mic copilaria. Gandeste-te ce insemna inainte copilaria fara gadget-uri. Oare copiii nostri vor mai sti ce inseamna „lapte gros”, „tara tara vrem ostasi” sau alte jocuri care noua ne-au umplut copilaria de rasete si voie buna?

Categories:   Other stuff

Comments

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.