Cum sa pariez pe scor corect ?

Best seo packages

Cum sa pariez pe scor corect ?Daca vrei sa iti maximizezi sansele de castig la pariuri trebuie sa pariezi online . Nu stii sa pariezi online ? Nici o problema , www.e-pariuri.ro te invata cum .

Acest site specializat in pariuri sportive iti pune la dispozitie toate informatiile necesare , iti ofera posibilitatea de a viziona meciuri online si creaza , special pentru tine , biletul zilei de la E-pariuri.ro ( o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive ale zilei ). Pentru mai multe informatii acceaseaza chiar acum  E-pariuri.ro .

Parierea pe scor corect este destul de dificila , trebuie sa fii stapan pe situatie si sa dispui de un buget considerabil la inceput . Este adevarat ca , in cazul in care inregistrezi castig , acesta va fii substantial .

Un parior profesionist care vrea sa parieze pe scor corect va alege intotdeauna sa utilizeze schema de pariere Martingale . Cele mai inteligente alegeri pentru acest tip de pariu sunt Liga 1 din Franta , Liga 1 si 2 din Italia sau Prima Divizie din Rusia . Deasemenea , campionatele europene sau cele mondiale reprezinta o alegere foarte bune .

Best seo packages

Ce inseamna mai exact Martingale pe scor corect ? Ei bine , este foarte simplu . Pariezi pe un anumit scor pana cand gasesti echipa aleasa inregistreaza scorul ales de tine . Daca se intampla sa pierzi cateva pariuri la fiecare miza urmatoare adaugi toate pierderile inregistrate pana in momentul cu pricina  .
Trebuie sa analizezi statisticile din campionatul pe care ai decis sa joci . Aceste statistici sunt esentiale pentru reusita acestei scheme de pariere .

Martingale pe scor corect presupune alegerea unei echipe pe care sa  pariezi in continuu pana cand aceasta inregistreza un scor de 1-1 , de exemplu  . Dupa trei sau patru etape din campionatul Frantei , sa zicem , alegi sa incepi sa pariezi pe cei de la Ajaccio , si pariezi pana cand aceasta echipa inregistreaza un scor de 1-1  . De ce am ales 1-1 ? Ei bine , daca analizezi putin statisticile o sa observi ca in Franta cele mai frecvente scoruri inregistrate sunt 1-0 , 0-0 si 1-1.

Iata cum arata strategia de joc :

•    Incepi cu o miza de 10 lei . Pentru partida dintre Ajaccio si Evian ( terminata la scorul de 1-0 ) ai o cota de 7.00 pentru egal la 1-1 . Asata inseamna un potential castig de 70 lei . Avand in vedere ca rezultatul final este 1-0 pariul este necastigator  .
•    Nici o problema continui sa pariezi pe urmatoarea partida ( Lyon- Ajaccio ) 30 lei . Echipa din Lyon castiga cu 2-0 iar tu pierzi si de aceasta data . Pana acum ai 40 lei pierdere .

•    Pe urmatoarea partida ( Ajaccio-Reims) pariezi 90 lei . Pentru ca partida se termina la egalitate dar la un scor de 0-0  inregistrezi , si de aceasta data , un esec . In total , ai pariat pana acum 130 lei .
•    Urmatoarea miza este de 170 lei . Partida dintre Ajaccio si PSG se termina la scorul de 0-1 . Din pacate si de aceasta data inregistrezi un esec , iar suma totala pierduta ajunge la 300 lei.
•    Nu intra in panica , castigul vine cand te astepti mai putin . Pentru urmatoarea partida , cea dintre Ajaccio si Rennes mizezi 400 lei . La o cota de 7.00 pentru scor corect 1-1 castigi 2.800 lei , adica 2.100 lei profit ( 2.800 – 400 – 300 ) . Iata cum poti sa castigi 2.100 lei cu o investitie de 400 lei !

Pentru ca metoda sa functioneze , dupa cum spuneam si mai sus , este important sa ai la dispozitie un buget substantial si sa ai rabdare pana inregistrezi un castig .

Categories:   Other stuff

Comments

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.