Cum sa va orientati in ”JUNGLA” modelelor de biciclete copii ?

Best seo packages

Cum sa va orientati in ”JUNGLA” modelelor de biciclete copii ?Modelele de biciclete copii sunt foarte asemanatoare cu cele pentru adulti, cu diferenta ca asigura un plus de confort si siguranta, sunt mai colorate, pentru a fi in pas cu dorinta de joaca a celor mici.

Cele comercializate prin intermediul magazinului online OneShop4u, speciale si de neuitat pentru fiecare fetita si baietel, sunt construite conform standardelor de calitate. Nu mai pierdeti timpul si dati o fuga vizitand propunerile pe care vanzatorii le au pentru voi.

Fiecare dintre produsele categoriei biciclete copii corespunde proportiilor celor mici, fiind mai mult decat simple jucarii. Cadrul metalic este mai mic iar ghidonul este astfel amplasat incat sa mentina o postura corecta in sa.

Rezistenta, siguranta si calitatea bicicletei sunt primordiale, motiv pentru care achizitia celui dintai mijloc de locomotie pe doua roti nu se poate lasa la voia intamplarii.
La 200 de ani de cand a fost inventata si creata, bicicleta sufera diverse modificari in ce priveste designul, inainte sa fie prezentata asa cum o cunoastem.

Best seo packages

Diversificarea modelelor comercializate nu are loc inainte de anii 80, in anii anteriori, cele mai vandute fiind bicicletele de cursa, cu rotile subtiri, ghidonul curbat si extrem de usoare. La inceputul anilor 80 apare prima mountain bike, cu un cadru metalic mult mai robust decat al predecesoarelor sale.

In prezent, aproape toate modelele fabricate in variantele pentru adulti, au corepondenta si in lumea celor mici. Inainte de achizitia bicicletei pentru copii trebuie sa tineti cont de recomandarile producatorilor. Cei mici cresc rapid de la un an la altul iar marimea potrivita este proportionala cu inaltimea acestora.

Indiferent de varsta, regula general valabila pentru alegerea corecta a velocipedului contemporan, porneste de la inaltimea micului ciclist. Astfel, o marime a rotii de 12 inch este recomandata copiilor cu inaltimea cuprinsa intre 80 si 100 centimetri. Pentru cei care au reusit sa creasca pana aproape de 125 centimetri, producatorii consiliaza utilizarea unei biciclete cu diametrul rotilor de 16 inch. Marimea de 20 inch este destinata celor mai maricei care au depasit deja statura de un metru, cu vreo 25-45 de centimetri.

Daca ati reusit sa identificati marimea corecta dar si modelul preferat, este important sa accesorizati bicicletele copii, sporind astfel siguranta mersului pe doua roti. Chiar daca vehiculul urmeaza sa fie utilizat cu precadere in parcuri sau in gradini publice, pentru cresterea vizibilitatii, se recomanda montarea reflectorizantelor (ochi de pisica) si a farurilor anterioare si posterioare.

Rotile ajutatoare sunt accesoriile cele mai importante daca fetitele sau baietii experimenteaza inca pastrarea echilibrului in sa. Daca este momentul sa renunte la rotitele din plastic, casca, genuncherele si cotierele ii vor proteja de caderile cauzate de echilibrul deocamdata instabil. Aceste mijloace de protectie sunt utile pentru linistea voastra ca parinti, de fiecare data cand cei mici se decid sa traverseze aleile pedaland.

O data ce v-ati hotarat ca este momentul sa-i daruiti urmasului vostru o bicicleta pe masura, nu uitati sa-l ”scoliti” pe intelesul lui/ei, tinandu-i un discurs despre regulile de circulatie aplicabile pe drumurile publice. Pe doua, trei sau patru roti, nu trebuie niciodata mers pe contra sens. Este adevarat ca voi o stiti deja, insa cei mici, probabil ca nu, de aceea nu mai pierdeti vremea si treceti la actiune.

Magazinul online OneShop4u pune la dispozitia voastra experienta acumulata si pasiunea pentru ciclism. Fiecare dintre modelele prezente in categoria biciclete copii 5 ani corespunde din punct de vedere tehnic si calitativ cu necesitatile celor mici. Orice neclaritate ati avea, vanzatorii magazinului va vor raspunde cu promptitudine, fiind suficient sa-i contactati prin intermediul telefonului sau prin posta electronica.

Alte stiri actuale :

1. „În vacanţă, circulăm în siguranţă”
2. Primaria Timisoara vrea sa interzica din nou mersul pe bicicleta prin centrul orasului
3. Bicicliştii vor sta cu ochii pe ceas: după ora 18.00 se aleg cu amenzi dacă pedalează în Piaţa Victoriei
4. Chris Froome, forţa liniştită » Cine este cîştigătorul Turul Franţei cu numărul 100
5. Protestul București pentru Oameni: pe bicicletă, role sau pe jos, împotriva politicienilor

Categories:   Other stuff

Comments

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.